Saturday, April 28, 2007

Aromfruct - Capsuni si fragi

Aromfruct, ceai aromat din fructe - Capsuni si Fragi, este un produs al Laboratoarelor Fares Bio Vital. Daca ar fi sa fac un slogan publicitar, atunci acesta ar fi "Un ceai pe gustul tuturor". Este un ceai placut, avand o culoare naturala rosie, foarte placuta, datorata ingredientelor sale - flori de hibiscus si maces. Mai contine capsuni, fragi, mere, coji de portocale si arome naturale (poate ar fi fost binevenite detalii).

Producatorul mentioneaza explicit ca nu contine cafeina sau coloranti sintetici. Este un ceai tonic, vitaminizant, energizant. De altfel, daca am lua in considerare numai macesul si fragul, bolile ce pot fi ameliorate sau tratate de acestea sunt: avitaminoze, enterocolite, calculoza renala, tulburari de circulatie periferica, si respectiv, enterite acute, diaree, diabet zaharat, guta.

Pe o scala de la 1 (minim) la 5 (maxim), ii voi da nota 3,50, poate si fiindca este primul produs analizat, firma este romaneasca, gustul este foarte bun, o idee acrisor. Un minus il reprezinta ambalajul, pliculete fara snur, dar suficient de compacte pentru a nu lasa continutul sa scape. De asemenea, raportul calitate/pret (< 2 RON) este unul bun.

No comments: